Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2012, 16:56   #1318
yagmuR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kelebekler; yeryüzüne parmak uçlarıyla basıyorlar... Hiç incitmeden.
2.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sen zaten benimle geliyorsun surekli, kalbimdesin..
3.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eskiden düşüyor gibi hissederdim, şimdi sadece savruluyorum gibi hissediyorum..
4.esekherif: ''ve,bazıları yokken bile vardır fazlasıyla..''
5.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: merhaba..
6.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yüreğini ferah tut, her acı kor gibi düşerde yüreğe buz gibi bir kömür parçası gibi, kül gibi soğuyup kalır yürekte, iz değil kalan is..
7.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yaşadığın "bütün" yalnızlıklar, beklediğin bir kişi içindir?
8.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
"Öyle bi çık ki karşıma, her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi hissedeyim seni."
9.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:"Denge, insanoğlunun icat ettiği en vahşi kavramdır.
İp cambazının kendini en iyi hissettiği an, kendini ağa bıraktığı andır oysa."

10.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yağmur da hüzün gibi bir şey, yakalandın mı bir kez, azı çoğu yok artık. Olsa olsa "kuru kalabilenler" ve "sağanaktan nasibini alanlar" var sanki..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver