02 Mayıs 2012, 16:56
|
#1318 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
1.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kelebekler; yeryüzüne parmak uçlarıyla basıyorlar... Hiç incitmeden. 2.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sen zaten benimle geliyorsun surekli, kalbimdesin.. 3.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eskiden düşüyor gibi hissederdim, şimdi sadece savruluyorum gibi hissediyorum.. 4.esekherif: ''ve,bazıları yokken bile vardır fazlasıyla..'' 5.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: merhaba..
6.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yüreğini ferah tut, her acı kor gibi düşerde yüreğe buz gibi bir kömür parçası gibi, kül gibi soğuyup kalır yürekte, iz değil kalan is..
7.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yaşadığın "bütün" yalnızlıklar, beklediğin bir kişi içindir? 8.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :"Öyle bi çık ki karşıma, her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi hissedeyim seni."
9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:" Denge, insanoğlunun icat ettiği en vahşi kavramdır.
İp cambazının kendini en iyi hissettiği an, kendini ağa bıraktığı andır oysa." 10.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yağmur da hüzün gibi bir şey, yakalandın mı bir kez, azı çoğu yok artık. Olsa olsa "kuru kalabilenler" ve "sağanaktan nasibini alanlar" var sanki.. |
| |