@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Sarı dediğim anda Lacivert diyebilecek koyu fenerbahçelim , sevdiğim renktaşım :*
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Eskilerden bir dost olsa gerek.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Canım benim , kibar , nazik , hanımefendi , becerikli ve kimseyi kırmayan biricim :*
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Bebekim , çok kalitedir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Bir kaç kez gördüm ama tanımıyorum .
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Paylasımları ile ilgi ceken arkadasımız.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Onun için yorum bile yapmıyorum , kardeşimdir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Bilemedm pek.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Gayet iyidir , Faciadır. Sevilir arkadasım !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Aman da amaaaan , benimmm biricik şekerim. Bu hatun var yia , çok iyidir , cok sevimlidir , çok sevilir tarafımca! İyi ki de var yane :*