Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mayıs 2012, 12:25   #1313
Karmen
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

• @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Ablalığıma taktı gibi. Hemşerim :)
  • @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Yorumlarında hep ılım bulunan, saygılı kişi.
  • @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Avatarına bittiğim hatun. Uyumlu ve sevecen kişilik.
  • @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Sevdiğim bir insan, muhabbeti iyi ve birazda uyuz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

• @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok şirin birisi. Yorumlarını severek okuyorum.
  • @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Cici moderatör. Yeni avatarını çok beğendim
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

• @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Yakışıklı bir bebiş resmi paylaşmıştı. Allah bağışlasın, saygılı bir bayan...
  • @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Pek tanımıyorum, ama sevimli birine benziyor.
  • @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Aklımı alıyorsun hatun. Kaçırıcam seni

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver