İF Ödüllü Okey Turnuvası
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Değerli IRCForumları.Net Kullanıcıları Ödüllü OKEY Turnuvası için Bu Başlık Altında Katılım Sağlayarak Turnuvaya Katılabilirsiniz. - Okey Turnuvasına Katılmak için Mynet'te Üyelik olması yoksa üyelik alınması gerekir.
- Turnuvaya Katılmak İsteyen Kişiler Katılacağı eşinin ismini yazması o Kişinin ise Mutlaka Teşekkür Etmesi lazım Yazılan Mesaja.
- Açılan Bu Konu Başlığında Katılımlardan Sonra Eşleşmeler Yönetim Tarafından Yapılacaktır.
- Katılım Az olursa Turnuva İptal Olacaktır.
- Katılımlardan Sonra Kurallar Oyunun Nasıl Oynanacağı Sistemi Ayrı olarak anlatılacaktır.
- Oyunumuza Herkez Katılabilir Şartlar dahilinde.
- Okey Turnuvası Düz Normal Okey'dir 101 felan değildir.
- Turnuvaya Ciddi Oynamak İsteyenler Katılsın Sonra Ben vaz geçtim gibi durumlar olmamasına dikkat edelim.
- 8 Mayıs 2012 Tarihi Akşamına Kadar Katılım için Başvuru Yapabilirsiniz.
- Unutmayalım Amaç Eğlencedir.
ÖDÜLLER - Turnuvamızın Ödülü 1'ci olan Takıma Karşılıklı Olarak Ayın Turnuva Birincisi Rank ve Renk Alacaktır.
- Turnuvamızın Ödülü 1'ci olan Takıma 100'er Kontor Karşılığında TL Toplamda 200 Kontor.
- Turnuvamızda Final Oynayan Ve Kayıp eden Takım Oyuncularına ise 50'er Kontor Karşılığında TL Ödül Olarak Verilecektir.
Konu Cemalizim tarafından (02 Mayıs 2012 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
|