Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Mayıs 2012, 21:04   #4
IUC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ubuntu 12.04 Final yayınlandı.

hmm evet doğru diyorsun ocean kafamda bin tilki var bi yandan proje çişziyorum bi yandan retro projelerle uğraşıyorum bi yandan harıl harıl harddiskleri düzeltiorum aman neyse boşver bütün distrolar indi işte en iyisi benim sana verdiğim linkteki c64 linux
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oda linux buda linux :P al buda network'e bağlayan hatta hatta c64 ü lcd ye bağlayan kartuş linux ile uyumlu vesalia nın sahibi gerda diye bir arkadaşım geçen gece muhabbette ubide wireless yapsaydınız şu kartuşu dedimde oha abi o kadarda değil dedi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
peki fiyatı niye bu kadar kazık müşterileri niye kazıklıosunuz ? diye sordum maliyeti yüzünden maliyeti çok yüksek dedi 200 euro ama değer düşünsene sorunsuz tcp/ip protokolu kullanıyosun ve network'e bağlanıyorsun yanında 8 bit de olsa linux distro kullanmanın zevki...bi düşünsene linux o zaman bu kadar gelişmiş olsaydı neler yapılabilirdi neyse konumuzu dağıtmayalım bakalım bu sefer neler eklemiş elemanlar 11'in server versionunda ufak tefek sıkıntılar yaşamıştım ancak ingiltereden bir arkadaş ile beraber çözmüştük benim evdeki sunucuyu.. e tabi birde 12 desktop versionu laptoplardan birine atalım ne kadar stabil performans nasıl bir görelim ama tahminimce fazla birşey değişmemiştir

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Linki

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver