28 Nisan 2012, 14:55
|
#1308 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Ömür törpüm,canımın içi.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Tanımıyorum, tanışalım mı ? ;p
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Moderatör, iyi biri olması dileklerimle.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Sevgili kayınpederim Tombul ve nostaljik bakışlı hatunlardan bana vakit ayıramıyorsunuz!
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bir kaç konusunu okumuştum,tuhaf,ilginç.Üzerinden adeta medcezir geçmiş gibi.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bal bu kız, kendini sevdirmeyi biliyor.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Ne desem bilemedim asdfjkl
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Dertlerimle sorunlarımla boğuyorum onu, bir kere olsun ''Yeterr Eceee' demedi. Ayrıca teşekkür ederim!
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bu varya bu tatlı mı tatlı cadı mı cadı bişey! kerata seni ;p
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Ziyaretiniz için teşekkür ederim!
|
| |