|
yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
|
fazla katı ,aksi ve huysuz biri oldugunuzu dusunuyordum..sanırım yansıdıgı gibi değil,bu kadar sevildiğinize göre .içinizden gecen,umudunuz olan her sey gercege dönüssün X.. |
Tesekkurler.
|
Nonserviam Nickli Üyeden Alıntı
|
iki konusma yaptik bugune kadar, ikisinde de ceza aldim. fevri sinirlenen birisi sanirim. konusmalari tekrar tekrar okudum, yine cezalara hak verecek bir yan bulamadim. bizler icin calisiyor, forumun guzel olmasi icin ugrasiyor; farkindayim. yine de, her ne olursa olsun; cocuk azarlar gibi insanlarla konusmamali. bu benim dusuncem tabi ki, bu hali ile de sevenleri, beni sevenlerden fazladir. |
Acikcasi ben ikili diyaloglara forum icersinde pek fazla girmemeye calisiyorum. Sonucta yonetici oldugumuzdan dolayi resmi bir uslup benimsememiz gerekiyor maalesef bu uslubumuzu sizin gibi yanlis yorumlayan arkadaslarimiz olabiliyor.
Bugune kadar koyulan kurallar disinda islem yapmamaya gayret ettik. Sizinle aramizda gecen diyaloglardada size hatirlatilan kurallardir. Burada rahat vakit gecirebilmemiz icin kurallara ihtiyacimiz var, size gore alti ustu bir forum dahi olsa alti ustu forumda vakit geciren bircok arkadas var.
Yorumunuz icin tesekkur ederim, keyifli forumlar.