Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Nisan 2012, 17:25   #1306
Envy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum sorumlusu, bir de çok iyi biri.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kocaman gülümseyişi olan adam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilemedim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım benim, öyle güzel öyle tatlı ki insanın içine sokası geliyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Güzel düşünceli insan, henüz tanışamadık ama belli ki çok sevilen biri.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilemedim gene.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Değer verdiğim ender kişilerden biri, bazen içindekileri çalıp kendi içime koyasım geliyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kibar biri en azından gördüğüm kadarıyla. Sanki bazen yanlış anlaşılıyor ya da yanlış ifade ediyor kendini.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gene gene bilemedim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bir ablam olmadığından galiba arada fazla yaş farkı olmasada abla diyesim geliyor ona
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver