@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forum sorumlusu, bir de çok iyi biri.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kocaman gülümseyişi olan adam.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilemedim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Canım benim, öyle güzel öyle tatlı ki insanın içine sokası geliyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Güzel düşünceli insan, henüz tanışamadık ama belli ki çok sevilen biri.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilemedim gene.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Değer verdiğim ender kişilerden biri, bazen içindekileri çalıp kendi içime koyasım geliyor.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kibar biri en azından gördüğüm kadarıyla. Sanki bazen yanlış anlaşılıyor ya da yanlış ifade ediyor kendini.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Gene gene bilemedim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bir ablam olmadığından galiba arada fazla yaş farkı olmasada abla diyesim geliyor ona
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.