Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2012, 12:33   #1302
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Meleğim, özleniyorsun çook
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Kendinden çok sevdiği insanları düşünür. Onların üzüntüleriyle üzülüp, sevinçleriyle mutlu olur. Çok seviyorum seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : O beni kuzum, yavrum! sabah sesini duydum çok iyi geldi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Dün akşam bana İzmir'in inbati rüzgarlarının onun üzerinde bıraktığı etkileşimleri anlattı. (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : İddaya girdik kendine pembe rank yapacak

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Traversiyon beyaz kuğunun gelini
asdf bu yorumdan sonra hayatım tehlikeye girmiş bulunuyor bilginize
Seni severim çok severim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Eski haline biran önce dönmen dileğiyle.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Pc'yi biz karıştıryoruz sağolsun Onur düzene sokuyor
Onunla her konuyu rahatlıkla konuşuyoruz. Arada kafasını şişiriyorum
Birde su akar yolunu bulur eğer sen inanırsan demek istiyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Beyefendi bir arkadaş. Değer verdiğim üyelerden (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Onu takip ettiğimi düşüyor
asd Editör üye.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver