|
aSia Nickli Üyeden Alıntı
|
Tanıdıgım biri değil ama mantıklı seviyeli yardımsever art niyetli olmadıgını düşünüyorum. Ayrıca seveni de cok sanırım. ALLAH yolunu açık etsin. |
Insanin sevildigini bilmesi, bana gore hayattaki en tatli duygularindan biridir. Kardesim, dostum dedigim insanlar var elhamdulillah, kendilerini bende ayni sekilde seviyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim.
|
Envy Nickli Üyeden Alıntı
|
Tamamen gördüğümle yani gözlemlerimle yazıyorum bunları.
X bir kere iyi bir yönetici çünkü herkese eşit şekilde yaklaşıyor. Dengeleri olan mantıklı bir insan. Ben kesinlikle sinirli olduğunu düşünmüyorum bunun yerine adil ve mesafeli kelimeleri daha uygun geliyor bana. Bu onu her ne kadar soğuk biri gibi gösterse de mesafe iyidir diyorum. Bir de arkadaşlarının arasında gayet samimi bulduğum biri.
|
Acikcasi ani ofkelelerimiz olabiliyor zaman zaman, sonucta insaniz herkesin eksikleri olabilir, olacaktir.
Yonetici olarak kullanici kardeslerimize ornek olabiliyorsak ne mutlu bize.
Tesekkurler.
|
Burce Nickli Üyeden Alıntı
|
Takdir edilir bir kişiliğe sahiptir.. "Mükemmellik" kelimesinin tek tanımıdır. |
Insaniz, eksigiz, ben oldum dedigi zaman en buyuk hatalari yapar insanoglu. Her zaman her konuda daha iyi olmak icin kendimizi gelistirmek icin caba sarfetmeliyiz.
Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin.
|
Çalıkuşu Nickli Üyeden Alıntı
|
Gözlemlediğim kadarıyla iyi birisi
Simgeye katılıyorum bir yöneticinin davranması gerektiği gibi davranan bir kişilik.
Yolunuz açık olsun.
|
Tesekkurler, umarim forum icersinde yogun cabalarla sagladigimiz bu guzel ortam bozulmadan devam eder, ben sahsim adina elimden geleni yapmaya devam edecegim insallah.