Cevap: 83. Hafta Çok Bilmiş *Selale*
-Kaç dil biliyorsunuz? Bir kaç örnekle acıklarmısınız ? Ingilisce kendi dilim .. Rusca bolumu mezunu oldugum icin ruscam var .. Fransısca ogretmenligi okumaktayım bunun icin Fransıscam var .. Bir donem Almanya da ikamette bulundugum icin almancam var .. Ilim meraklısı oldugumdan bi donem ilim dersi aldım ve dersi aldıgımda arapca ogrenmis oldum .. Ilk universitemde 1 yıl kadar yurt hayatı surdum cok eglendigim donemlerden birisi idi .. Iki bayan olarak paylasmıs oldugumus oda arkadasım Yunanisten userinden gelmisti.. Kısmen rusca birikimlerimden yola cıkarak onu anlamaya calısıyordum .. Tabiki turkcesi cok iyi durumda idi ama o dili bana ogretme pesinde idi bende ogrenme pesinde idim .. 1 yıl boyunca ders calısır gibi o dile yogunlastım .. Sonrasında da dısardan dil eksigimi tamamladım .. Bunların haricinde bir cok dilde ceviri yapabilmekteyim .. Ornekle acıklamayayım bir cok dilde ceviri yapabildigim icin egitim sayfası gibi bisi olur burası onları yazarsam (: ~ - Maşallah -Bora size bu bölümde neden soru sordu?( en önemli sorulardan biri) Ah sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soru sormadı bana Selale tiplemesi varmıs onu hatırlattı :p Kendisi ile iyi anlasma yolunda gittigim isimlerden umarım daha daha iyi olur (: ~ - Umarım |