Cevap: 83. Hafta Çok Bilmiş *Selale*
Tesekkurler sevgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~ - Ülkemizin Gidişatı Hakkındaki Şahsi Fikirleriniz Nelerdir.? Cok zorlu bir sınavdan geciyor su donemlerde ama Turklugun tarihinde gorulmemistir basarısızlık.. Muhakkak
zorluklar olucak ama su bi gercek ki cok daha kaliteli yasam standartları Turkiye yi bekliyor .. Dunyanın
gozu uzerlerinde iken herkes hayranlık duyarken bu kadar populer bir millet iken tabikide basarılara pespese
imza atılacak (: ~
Bir cok kimseleri yerinden sallayacak agır ama saglam adımlarla yuruyen bi ulke .. Buna soylenicek cok seyim
varda cok siyasete dalmak istemiorum :p
Burada oldugum icin fazlası ile mutluyum ilk zamanlarda fasla sıkıntı yasasamda kulturel acıdan bi sekilde
dengeleri oturttuk..
Oyle yada boyle tek ulke tek memleket Turkiye ! (: ~ - Kırılganlık Veya Alınganlık Huyunuz Varmıdır? Ah hemde nasıl o kadar kolay kırılırım ki aman allaım bazen ben bile Şelale kendine gel diyorum .. Kırıldıgım
kadar da alınganımdır .. O yonumden de pek bi sikayetciyim .. Hassaslık her zaman iyi yonde olmuyor demek ki ..
Alınmamak adına soylenenleri saka olarak idrak etmeye calısıorum.. Ha her zaman basarabilior muyum ah malesef ..
Ama ogrenicem insallah onuda azmin elinden ne kurtulmus ki (: ~ - Hakkımda Olumlu Veya Olumsuz Düşünceleriniz Varsa Alabilirmiyim Oncelikle bana kalbin kadar bu gusel sayfayı ayrdıgın icin :p :p :p :p
Hani tanımıorum ama gozlemlemeyi severim .. Yardım sever insanların her zaman faslası ile iyi olduguna inanırım
ki bunu forumdaki calısmalarınısdan goslemleyerek sunuyorum .. Hani su da var kucuk tebessumden nese kapan insanım
birde pozitif bisiler gorunce ah tamam iste bi kalite daha diyorum .. En kısa hali sudur ki ;
+ + + + + yıldıslı artı efenim .. (: ~ Sizi tanımak gusel umarım daha fazla tanıma sansıda olur .. (: ~
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |