Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Nisan 2012, 15:36   #8
MoHaC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nihat Ergün'den dikkat çeken Kürtçe çıkışı

VenceRemoS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eee Zamanında Konuşanı Öldürüyordunuz neden kaymakam'a doktor'a öğreteydiniz ki !

'Xudeş te razi be' (Allah Senden Razı Olsun) 'Çani Başi (Nasılsın İyi misin?)

Madem 2 kelime kürtçe öğreneceksiniz doğru öğrenin..

Çawani Başi ! Nasılsın iyi misin ? değildir.Nasılsın iyisin..

esekherif Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İngilizce, fransızca, almanca öğrenince çağdaş olunuyor. Kürtçe öğrenince mi bölücü olunuyor ! Azizim bırakın insanları ne istiyorlarsa öğrensinler , yapsınlar !
Ana dillerini öğrenmek herkesin hakkıdır.!

abi biliyorum flood olacak ama cevap vermek istiyorum
beni anlamadınız siz kürtçe konuşulmasına sözüm yok benim benim demek istediğim bunu ben heryerde konuşurum mantığı.sen hatırlarsın diyarbakırda belediyede tabeleları kürtçe yazmışlardı bi ara şimdi ne durumda bilmem kimseye neden kürtçe konuşursun demem demeye hakkımda yok bende bilirim üç beş kelime kürtçe...hani şu kürtleri kürtçeyi kullanıp bölücülük propagandası yapan modeller var sözüm onlara benim...kürtçe yerel bir dildir ve bu memlekette kürtlerden başka (lazı,çerkezi,abazası) kimse bu konuda ısrarcı değil...maalesef kürt kardeşlerimiz kendilerini bu bölücü zihniyete teslim etmişler zaten onları içlerinden temizlerseler sorun kalmayacak...umarım anlatabildim derdimi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver