Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2012, 09:45   #1300
GÜLL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pek fazla muhabbetımız yok iyidir herhalde
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Hoşgeldin asker.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ki
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir gözüküp bir kayboluyor
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Balımm hazırlıklar bitti davetiyelerimizide aldık sıra geldi düğünü beklemeye ve gelinlik provalarına
    mutlaka bekliyorum canımm
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Biraz kırgınım ama neyse severim çokça iyidir
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Özledım tatlı hatunu
    mCx
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Çok sevdiğim abilerimden değerlidir çok kibar ve tatlı eşinizede selamlar efenim
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bana pek sıcak bakmasada sevdiklerimden örnek almaya çalıştıklarımdan

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver