Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pek fazla muhabbetımız yok iyidir herhalde
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Hoşgeldin asker.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Hayırlı olsun allah tamamını erdirsin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ki
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir gözüküp bir kayboluyor
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Balımm hazırlıklar bitti davetiyelerimizide aldık sıra geldi düğünü beklemeye ve gelinlik provalarına
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mutlaka bekliyorum canımm - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Biraz kırgınım ama neyse severim çokça iyidir
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ :Özledım tatlı hatunu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mCx - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Çok sevdiğim abilerimden değerlidir çok kibar ve tatlı eşinizede selamlar efenim
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bana pek sıcak bakmasada sevdiklerimden örnek almaya çalıştıklarımdan
|