Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Nisan 2012, 03:51   #21
Selale
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 83. Hafta Çok Bilmiş *Selale*

Burce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar, öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yi yakından tanıma fırsatı sağladığı için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e teşekkür ederim.
Forumda son zamanlarda sıkca nickine rastladığım, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yaptığım sohbetten oldukca keyf almıştım..
Sebebi birçok ortak noktamızın olmasıydı sanırım.. Keyfli bir kişilik, sohbeti tatlıdır.
Lakin o kadar kaptırmışız ki sohbetin tadına; adımızı sormayı dahi unuttuk ehheh

• Adınız nedir matmazel?

Tesekkurler sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~

Gercekten tanımaktan son derece memnun oldugum kisilige sahipsin (: Hani gunumusde aynı duyguları paylasabilicek insanlar bulabilmek cok cok zorda .. Ama su var bir anda karsıma cıkıpta boylesine kendisini sevdiren birilerinin olması aman allahım ne kadar buyuk bir sanstır .. (: ~
Yuzumde tebessum olmasına sebebiyet veriorsun bunun icin minnettarım.. Gulucukler benim kıymetli hazinemin parcaları ve bunu bana bahsettigin icin tesekkur ederim (: ~

Evet haklısın o enfes sohbetten kalkıp bir isim bile sormak gelmedi aklımısa ..
Kendisini nick olarakta kendime yakıstırdıgım ismim Şelale (: ~

-
-
-
Tesekkur ederim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~

Soruları buraya geldiğinde sorarım artık !

Tabi efenim ne demek siz simdiden sorularınısı yazmaya baslayın eminim cok zor sorular geliyor olucak (: ~

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver