Cevap: 83. Hafta Çok Bilmiş *Selale*
| Snet Nickli Üyeden Alıntı
|
Bu kadar kibar oluşunuzu neye borçlusunuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | Tesekkurler sevgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (: ~ Icimden geldigi davranmayı seviyorum, ki insanları kırmaktan yanlıs anlasılmaktan fazlası ile korktugum icin oncelikle yaklasımın onemli oldugunu dusunenlerdenim .. Saygı benim icin onemli bi unsurdur ve nezaketin icerisinde saygısıslıga yakın bi davranıs olmayacagını umid ediyorum (: ~
Hani cocuklar anne babalarının aynasıdır ya kıymetlim ANNEM den oyle gordum vakti ile o sekilde yetismemi istedi belkide basardı belkide yeterli olamadı bilmiyorum ama onun yolundan gitmek ilerlemek son derece heyecan verici (: ~
Kisilere nezaketli davranmak benim iyi hissetmeme onların da mutlu olmasına sebebiyet veriyor .. Belkide insanlara zarar vermek istemedigimi o sekli ile ifade etmeye calısıyorumdur (: Ve belkide bana gercekten guvenebileceklerini onlara belirtmeye calısıyorumdur (: ~
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |