Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2012, 13:57   #10
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Final Haftası

Sinestezi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunu bile özleyeceğim aklıma gelmezdi ))

Şahsen özlem duyacağım en son şey olur vize&finaller.. İllallah yani.

aSi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AA almak o kadar kolaymı? Ya size kolay geldi yada sizin hocalarını kekti.

Sizlik, bizlik bir durum söz konusu değildir de. Ortalama baya düşük sanırım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin sınıfta.. Her dersten AA aldığına göre ;P

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Her vizeden sonra,
- Kanka finallere şimdiden başlayalım.
+ Bencede kanka, hemen not çıkaralım 2 hafta öncesinden başlasak tamam.
DC ile geçen öğrenci de ben oluyorum! AA göremedim daha ama BA'lar sağolsun DC+ yapmamı sağladı. Şu an bir finalleri düşündüm de gerildim.

Neden geriyorsun beni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? :/

Abartısız tam 10 dk. öncesinde arkadaşımla aramda bu diyalog gerçekleşti..
"@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstesinden gelicez, inancımızı yeter ki yitirmeyelim tatlım." Tarzında bir cümle kurmak isterdim ancak bu cümle o kadar itici geldi ki
D İçimdeki iyimser @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den bir an olsun tiksindim.. hahhhaa

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan