Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Final Haftası
Şahsen özlem duyacağım en son şey olur vize&finaller.. İllallah yani. Sizlik, bizlik bir durum söz konusu değildir de. Ortalama baya düşük sanırım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin sınıfta.. Her dersten AA aldığına göre ;P
| Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Her vizeden sonra,
- Kanka finallere şimdiden başlayalım.
+ Bencede kanka, hemen not çıkaralım 2 hafta öncesinden başlasak tamam.
DC ile geçen öğrenci de ben oluyorum! AA göremedim daha ama BA'lar sağolsun DC+ yapmamı sağladı. Şu an bir finalleri düşündüm de gerildim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Neden geriyorsun beni @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]? :/
| Abartısız tam 10 dk. öncesinde arkadaşımla aramda bu diyalog gerçekleşti..
"@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstesinden gelicez, inancımızı yeter ki yitirmeyelim tatlım." Tarzında bir cümle kurmak isterdim ancak bu cümle o kadar itici geldi ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. D İçimdeki iyimser @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'den bir an olsun tiksindim.. hahhhaa
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. |