Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2012, 15:35   #1294
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Değer verdiğim arkadaşlarımdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Severim müdürü vefalıdır.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hayatı ti ye alan, yorumlarına epeyce güldüğüm büyüklerden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ayran ictik ayrı mı düsdük
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bu aralar denk gelemiyoruz severim kendisinide yiğeninide. Hal hatır sorar vefalıdır. severim müdürü.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostumun dostu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
saka 1 yana kardesim 1 tanedir. Eee onun icin adapazarına gelecez ztn. Bu aralar biliyorsun sağlik prob. uğraşmaktan kosusturmacalardan hareket edemiyoruz. Ama sözüm var gelceğim.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kadim dostum, fikirlerimiz düsüncelerimiz uyuştuğu dostlarımdan. Yakında 1 proje daha ;p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Çokca sevdiğim ve değer verdiğim arkadaslarımızdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdür özledik ya ben az giriyorum ya sen girmiyorsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevdiğimiz arkadaşlarımızdan. Alper 'e takılmadan duramaz, Eee insan sevdiğine takılırmış dostluğunuz her zaman baki olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Kardesim benim mütavazi hal hatır sorar. Bi ara banlanmısdı forumda üzülmüsdüm neyse ki geri dönmüs.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver