Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2012, 00:57   #4
InTheDarK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Snotice spamfilter i Engellemek

ßy_Lee Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#Spamfilter end On !*:snotice:*[Spamfilter]*: { if !$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter) { window -ate @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter } echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter $+($chr(3),04,$gettok($gettok($gettok($1-,1,39),2,32),1,33)) $+($chr(3),01,==>) $+($chr(3),$iif($regex($gettok($gettok($remove($1-,'"),3-,39),3,32),/^#/i),03,12),$remove($gettok($gettok($remove($1-,'"),3,39),3,32),:),$chr(3),01,:) $+($chr(3),01,$gettok($remove($1-,'"),4,39)) }

Elimdeki Spamfilter Penceresi için yazılmış bir kod aşağıdaki Snoticeyi algılayıp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]filter penceresine yansıttığında, Aşağıdaki Snoticenin Statuste çıkmasını istemiyorum,Örn;

[17:19:28] irc.server.net [Spamfilter] Esmer_Boksör!ident@94.235.38.199 matches filter '[o0u]r[0ou]s{1,}[ßbp][uo0]|o[-_'"+%&/#*=)(}{.?`]{1,7}r[-_'"+%&/#*=)(}{.?`]{1,7}[ou]|fah[ıiİ][sşŞ$]e|s[uüÜ]rt[üÜu][qk]|ka[şŞ]{1,}ar|a[[:space:]]{1,}[kq][o0öÖ][dt]u[kqğm]': [PRIVMSG pelin: 'Küfürrrettim'] [Küfür yasak!]

ilk verdiğim kodda ne gibi bir değişiklik yapmalıyım. Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar. Teşekkürler

Demek istediginizi anladim sanirim.
on ^*:snotice:*spamfilter*:{ window -e @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Filter echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Filter *** $time $1- halt }

Bakin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver