Sunucunun genel durumu eskiye nazaran(kiralık dönemler) daha iyi. Şuan iki temel eksiklik gözüme çarpıyor. Birincisi web, ikincisi ise bazı kişilerin karı-kız sevdası. Türkiye'de ki hiçbir sunucu zurna gibi olamaz diye düşünüyorum. Eskiden buyana alışılagelen sabit mirc useri zurnanın en büyük artısı. Ayrıca zurna.net üzerinde var olan bilinçli kullanıcı sayısı diğer sunuculara nazaran bayağı bir ilerde.
Sabit mirc kullanıcılarına ek olarak web'de de güzel çalışmalar yapılırsa sunucu çok çok daha durumlara gelir. Şuan motd'da Wes_BorLand değil, manowar web sorumlusu olarak görünüyor, o kısmı da düzenlesek iyi olur. Ayrıca zurna.net'e hala Z-Net demenizi de ben anlayamıyorum. Z-Net zurnanın eski sahibi ReiS tarafından açılmış bir şirkettir. Kendisi zurnayı devrettikten sonra mekanın adı Z-Net değil, Zurna.Net olmuştur bu ifadeye de dikkat etmekte yarar var.
Gelelim şu karı-kız hayranlığına. Mesela önceleri hostuna "*admin" ibaresi olan biri herhangi bir kanala yanlızca şikayet
vb olduğu zaman girerdi. Tabi ki hiçbirşey eskisi gibi değil ama, ne bileyim işte şuan herşey çok abartı. Admin opere sevgine değişik sebeplerde kill mesajı atıyor, msn yada farklı yerlerde tartıştığı bayanların rumuzlarını yasaklıyor, bunlar zurnanın önünde ki en büyük engel. Ayrıca eleştiri alındığı zaman da "biz en iyisiyiz" demek yerine "neden acaba" sorusunu kendine sormalı bazı arkadaşlar. Tamam sor, yine sen iyisi ol
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Son olarak, açık açık nick vererek belirteceğim bu kişiyi, o SouL rumuzlu arkadaş. Sana ben diyecek hiçbirşey bulamıyorum ya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hani yönetici vs vs geçte, sen herşeyden önce bir erkeksin. Erkek adama gidip dedikodu yapmak, ondan laf alıp ona taşımak vs hiç yakışmıyor. Sabit zurna kullanıcısı olan 30 kişiyi çevir şu yazıyı okut, 25 tanesi evet haklı demezse bende birşey bilmiyorum.
Zurnanın durumu şuan iyi, ama ufak bir sirkelenme ile daha da iyi olacaktır. Hanedan'ın kişiliği için ise birşey demiyorum gözlemlediğim kadarıyla mükemmel bir insan. Ayrıca eski mt help founderi aLieN'i de orda görüyorum, bu ayrı bir güzellik. İyi akşamlar.