Cevap: Aklıma Düş/tün ~
-İyi misin? +Değilim. Hem de hiç değilim. Sensiz tam anlamıyla bok gibiyim. Her şeye gülüyorum. Tutamıyorum kendimi. Alev alıyor yanaklarımı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
al al oluveriyor. Sonra göz yaşlarım akıyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. durduramıyorum.. Kalbimi söküp alsalar yaşayabilir miyim ki? Nereye kadar dayanabilirim ben böyle? Kafa dinlemek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seni istemek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. seni özlemek. Daha çok yemek yiyip “İyiyim ben yaaee” imajını takınmak. Hıı çok mutluyum. Nah mutluyum. Bir insan nasıl olur da bağlanabilir ki bu kadar? Güneşin altında parıldayan saçlara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gözleri gel diyip dudakları git diyen adama. Nasıl alışabilir ki hemencicik? Gidince nasıl yıkılır bir insan? Nasıl böyle yüzlerce parçaya bölünür? Kaçıp gitmem gerek bu şehirden. Ve tekrar soracak olursan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ben iyi değilim. Hiç değilim.. |