Cevap: Aklıma Düş/tün ~
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz acısını acımız yaptık çünkü. Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın göz yaşı bile içimizi parçaladı. Kedilere ağladık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. kuşların yasını tuttuk… Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı. Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili… Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak. Ben bütün hayatımda hep üzüldüm Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hep yandım. Yaşamak ne güzeldir be sevgili… sevinerek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. severek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevilerek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. düşünerek… Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın… |