Cevap: Aklıma Düş/tün ~
Pardon bayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bakar mısınız? Şimdi sizi sevsem beni takar mısınız? Siz de beni sever misiniz rica etsem? “Lütfen” desem yemek yapabilir miyim size? Lütfen? Pardon bayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. benimle güler misiniz? Bakın yağmur yağıyor. Beraber ıslanabilir miyiz? Pardon bayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. elimi tutar mısınız? Benimle üşür müsünüz? Size dokunsam Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. beni bırakmasanız? Pardon bayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sevişir misiniz benimle? Arar mısınız Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. merak eder misiniz beni çok istesem? Benimle uyur musunuz? Kokunuzdan çalabilir miyim bayım? Biraz da sesinizden alabilir miyim? Kabalık etmiş olmam değil mi sizi kıskansam? Sizi kıskanabilir miyim? Çok şey istemiş sayılmam değil mi? Pardon bayım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Benim olur musunuz? Benimle ölür müsünüz? Minnettar kalırım. |