Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2012, 02:57   #14
NihaL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: NihaLL'i Nasıl Bilirsin?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Asla çok yemem Sadece Gözüm doyana kadar )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Samimiyetimi iletişimde olduklarıma borçluyum Teşekkür ederim )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]aşıma bir iş gelmezse eğer imzam ve avatrım benim tarafımdan değişmeyecek Nick'im ise sabırla değişilmeyi bekliyor.Teşekkür ederim İçtenliğinize )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: O enerjiyi almana sevindim Teşekkürler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin sevginle sevebilirmiyim bende seni .Teşekkürler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bi kere çok iyimsersin Teşekkür Ederim )

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İyisiyle hoşuyla Teşekkür ederim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ah gel gelelim o yanaklarımı kızartan yorumuna! Hep dedim diyorum Analizlerine güveneceğim kişiliksin.Klavyenin başında size geçen o duruşum ve tavrımda algınızın temiz ve saf olduğunu gösteriyor.Teşekkür Ederim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ah keşke kendi halime bıraksalar Teşekkürler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bir ben mi şekerim? Sen kendine bak önceee ) Teşekkürler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bunu bildin bak BEnim derdim kendimle Teşekkür ederim Gece yoldaşı :P

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni bir sana sorsunlar bir de bana o haldee ehee ))

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver