@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Asla çok yemem Sadece Gözüm doyana kadar
)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Samimiyetimi iletişimde olduklarıma borçluyum Teşekkür ederim
)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]aşıma bir iş gelmezse eğer imzam ve avatrım benim tarafımdan değişmeyecek
Nick'im ise sabırla değişilmeyi bekliyor.Teşekkür ederim İçtenliğinize
)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: O enerjiyi almana sevindim Teşekkürler
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Senin sevginle sevebilirmiyim bende seni .Teşekkürler
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bi kere çok iyimsersin
Teşekkür Ederim
)
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İyisiyle hoşuyla Teşekkür ederim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ah gel gelelim o yanaklarımı kızartan yorumuna! Hep dedim diyorum Analizlerine güveneceğim kişiliksin.Klavyenin başında size geçen o duruşum ve tavrımda algınızın temiz ve saf olduğunu gösteriyor.Teşekkür Ederim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ah keşke kendi halime bıraksalar
Teşekkürler
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bir ben mi şekerim? Sen kendine bak önceee
) Teşekkürler
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bunu bildin bak BEnim derdim kendimle
Teşekkür ederim Gece yoldaşı :P
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni bir sana sorsunlar bir de bana o haldee ehee
))