Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Google dünya çapındaki kütüphaneleri interaktif ortama geçirmesiyle birlikte insanlar için dünya iyice küçüldü ve mekan farkları ortadan kalktı en azından bu kaynaklardan istifade etmek isteyen insanlar için. Google şimdide muzzam bir çalışmaya imza attı dünya çapında belli bir üne sahip galeri ve müzeleri interaltif ortama taşıyarak bu konuda merakı olan ve bu mekanları görmek isteyen sanat severlerin nirvanaya ulaşmasına yardımcı oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şahsen bu projeyi ilk duyup/gördügümde heycanlandıgımı söylemeliyim. Sanat ülkemizde "saçmalıktan" öteye gidemedi. İnsanlar eften püften şeylere uhrevi anlamlar yüklemesine ragmen Van Gogh'u sıkıcı resim hocaları gibi sanar, Serdar Ortaç'ı Mozarttan üstün tutarlar. Ülkemizde durum böyleyken Avrupa ve Amerikada işler tam tersi vaziyette. Gerçi bu konularda insanları eleştirecek bilgi ve istidadım yok ama yinede bir iki söz söylemeye hakkım oldugunu düşünüyorum. Neyse burada nutuk atmaya, ucuz sanat sever nameleri okumaya gerek yok. Google'ın bu mükemmel ötesi projesiyle umarım insanlar sanat'a ve sanatcıya 1 adım daha yaklaşır ve hak ettikleri saygıyı gösterirler. En azından Van Gogh dendiginde "hangi takımda oynuyordu" tarzı cevaplar almayalım yeter
Bu mükemmel siteden faydalanmanız ve keyfini cıkarmanız dilegiyle ;