@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : kendı halinde,sessız sakin,derın uykuda,ıı bır yonetıcı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ıı bır mod. Bıraz olmadık zamanda karsılastık..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : dostum,sevgı kelebegım, herseyım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : dıpteyım sondayım sarkısını anımsadım bı an
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sakin ıı bır ınsan old.na ınanıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : keyıflı zaman geçırdıgım,kotu gunumdede var olucak dostum..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : senın yerin ayrı işte
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : her an her yerden cıkabılır dıkkat! Bıtmek bılmeyen pozıtıf enerjın var azızım!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ıı ınsan.