09 Nisan 2012, 20:42
|
#1284 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanırız latifi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımıyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forum'un eski mod'larından diye biliyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Wordpress ile arası iyidir osman'ın, ama neden banlı fikrim yok. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanımam. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - İyi insandır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Müge'yi severim, kendiside beni tanır ama şuan kim oldugumu bilmiyor :p [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Zamanında ufak bir muhabbetimiz olmuştu, fakat tanışamadık. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanıyorum bu delikanlıyı.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |