Cevap: Sin'i Nasıl Bilirsin?
Defneciğim biliyorsun ben her zaman sana kırıcı yorum yaparım, ama şu an şartlar cici yorum yapmamı gerektirdiği için kendimi zorlayacağım buna.
Başlarda neden anlaşamadığımızı hâlâ anlamış değilim ama nedeni belli aslında, beni çekememen. Her neyse, sonra baktık biz anlaşıyoruz, baktık konuşurken eğleniyoruz, gülüyoruz, eh dedik aramızdaki buzları kaldıralım. İyi de yaptık.
Kendileri saftır, şu anlamda saftır tabii ki, herkesi kendi gibi görebilir. İnsanların bir sorunu olduğunda yardım etmek ister fakat karşıdakinin ne amaçla yaklaştığını anlaması zor olmaz. İyi niyetlidir ama damarına basılınca da yapamayacağı şey yoktur. Duygusaldır, ağlar sızlar, gelir bana çatar, sonra ben ona biraz hakaret ederim kendine gelir. Neşelidir, pozitif elektrik saçar gibi gözükür ama o içindeki negatifliği bir ben bilirim! Böylesine güler yüzlü, iyi niyetli bir insanı üzenler kendinden utanmalıdır diye düşünüyorum. Ayrıca beni aradığında çok güzel güldüğünü de fark ettim. Eh tabii buna benimli keyifli muhabbetim vesile olmuştur. ( Bkz: Seni yierim yierim öpeearım. ) Bir de en belirgin özelliği bana olan hayranlığı, hatta utanmasa bana olan aşkı. Umarım bundan da bir an önce vazgeçer, benim gönlüm yok sen de!
Öpüyorum, çok fazla yazdım galiba.
Ama her şeyi anlattığıma eminim, diyeceksin ki '' Melo beni yazmışsın ''
Demezsen bekle beni Konya Ovasına. Çav bella şekerim.
( Nasıl tatlı ve mutluyum )
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |