Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2012, 21:35   #1277
Aze
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Hiçbir çocuğa verilmesin adın, o en çok sende güzel (: Abimdir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Tanımıyorum.Moderatör olmuş,hayırlı olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Beni güldürme, birlikte gülelim..(:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];İnsanı en çok üzen şey; ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Zamanla geçmiyor, sarılınca geçiyor.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Özlemek kolay; karşındakine bunu anlatmaya gelince başlıyor mesele değil mi balım?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Mavi ile ilgili bir söz arıyordum ama bulamadım şimdi 4D'nin annesi ehe.Sana bir itirafım var;Ben maviye aşık oldum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Tanımıyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Kan ve kemik bütün insanlarda bulunur.Farklı olan yürek ve niyettir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Çaylar mühim değil ,arayı soğutmayalım.(:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver