08 Nisan 2012, 21:35
|
#1277 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Hiçbir çocuğa verilmesin adın, o en çok sende güzel (: Abimdir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Tanımıyorum.Moderatör olmuş,hayırlı olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Beni güldürme, birlikte gülelim..(:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];İnsanı en çok üzen şey; ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Zamanla geçmiyor, sarılınca geçiyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Özlemek kolay; karşındakine bunu anlatmaya gelince başlıyor mesele değil mi balım?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Mavi ile ilgili bir söz arıyordum ama bulamadım şimdi 4D'nin annesi ehe.Sana bir itirafım var;Ben maviye aşık oldum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Tanımıyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Kan ve kemik bütün insanlarda bulunur.Farklı olan yürek ve niyettir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...];Çaylar mühim değil ,arayı soğutmayalım.(: |
| |