S.a Bahtiyar Kardeşimizi Hepimiz irclerden forumlardan ve sanal ortamlardan tanımaktayız şahsen ben Bahtiyar kardeşimizi SibeRLive.Com Sahibi ErcaN Kardeşimiz Aracılıgla Tanımıs Bulunmaktayım
Ve ;
Kısa Vadede Uzun Vede Ömürlü İşler Yaptıgının Görüşündeyim.Şahsım Olarak Bahtiyar Kardeşim İçin Görüşlerim;
Dürüst Ve Efendidir.
Kişiligi Oturmus Otoriter Bir Yapıdadır.
İnsanlarla Kaynasmayı Seven Birisidir.
İnsanlara İlgi Alaka Ve Özgüven Veren Birisidir.
Sanal Ortamdada Olsa Yanlıs Yapmayan İnsanlardan Birisidir.
Kısaca Benim Anlatmak istedigim Ve Buraya Yazamadıklarımı Kendisi Ve Sizler Daha iyi Bilirsiniz.
Yaptıgı İşler;
Kimseyi Kırmaz Elinden Geldigince Elinden Gelen Konularda Yardımcı Olur.
Hangi İşe El Atsa Başarır Düşüncesindeyim
Forum vbulten irc mirc Konularında Ustalar Arasında Diye Düsünüyorum
Sanal Alemin Emektarlarında Olacagı Kanaatindeyim...
Bizim İçin Hizmetleri ;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adına Tarafımca Ricam İle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vbulten Forum Sitesini Hicbir Ücret Gözetmemeksizin Kurdu Ve Teslim Etti...
Kurdugu Forumdan Memnunmuyuz Evet Memnunuz...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adına Tarafımca Bir Ricam İle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vbulten Forum Sitesini Hiçbir Ücret Gözetmemeksizin Kurdu Ve Teslim Etti.
Kurdugu Forumdan Memnunmuyuz Evet Memnunuz...
Ve Son Olarak ;
Kısaca Bu Kalitedeki İnsanlara Kardeşlere Arkadaslara Sahip Çıkmalıyız.Çünkü Bu Kalitede İnsanlar Oldukca Zorlaştı Artık Çogu Arkadasımız Maddiyata Bakıyor.
iRcForumlari.Net Araciligla Buradan Bahtiyar Kardeşime Sonsuz Tesekkür Eder Minnettarlarımı Sunarım...
Not: Bu Yazdıqım Yazı Yanlıslıkla Yalakalık Vs. İle Adlandırılmasın.Çünkü Bahtiyar Kardeşimizin Reklama İhtiyacı Yok Diye Düşünüyorum...
At Ölur Meydan Kalir Yigit Ölur Nami Kalir
Hayatın Boyunca Başarılarının Devamını Dilerim...
Her zaman Takipçinim...
Sevgilerimle Kalın...
At Ölur Meydan Kalir Yigit Ölur Nami Kalir