Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2012, 19:32   #1276
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Mavi göz, pek iyi anlaşırız ki biz.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Selin, bayadır görüşmüyoruz. Özü de, sözü kadar birdir vesselâm.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gördüğüm en güzel düş, pek özledim onunla sohbet etmeyi! Öpüyorum.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Songülüm, meleğim. Hep yanımda olsun, hiç gitmesin dediklerimden.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Gadınım! Mimoza çiçeğim, bu sene olmasa da seneye Ankara'nın yollarını birlikte boyayacağız.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Ona özel bir lakap bulamadım ki hâla. Ona özel bir lakap bulamadım ki hâla. Çok çabuk tanıştık kaynaştık. 4D'lerin 2. teyzesi olur o. Bir sürü seviyorum! (Dibe not: 4D -DerinDevrimDenizDoruk.-)
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Sohbet edemiyoruz uzun zamandır, çok iyi bir arkadaş.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Yağmur'usun kalbimin diyesim geliyor hep (: uzaktan uzağa çok severim ki.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver