Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2012, 17:54   #1025
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
(;

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ezginin Günlüğü / Gemi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Bulutsuzluk Özlemi / Sözlerimi Geri Alamam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ezginin Günlüğü / Eksik Bir Şey.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ezginin Günlüğü / Sigaramın Dumanına Sarsam.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ezginin Günlüğü / Kadıköy.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Cem Adrian / Bana Ne Yaptın?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Cem Adrian / Unutursun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Eflatun / Şarap.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ravi / Yorgun Gemi.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Karmate / Nayino.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Feridun Düzağaç / Beni Bırakma.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Gökhan Türkmen / Sar Beni Başkasına Yasakla.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Sezen Aksu / Seni Kimler Aldı?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Zakkum / Anason.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Vega / Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Zakkum / Yüzük.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Piiz / Vazgeç Gönül.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Pillibebek / Olsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Pillibebek / Siyah beyaz.

Umarım beğenirsiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan