Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2012, 23:47   #2180
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et olurmu ..

Umarım geçicek tatlım umutla bekliyorum 1 hafta oldu ya.Teşekkür ederim.

Simge Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok geçmiş olsun canım.

Sağol tatlım.

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Geçmiş olsun canım, Ankara havasına güven olmaz mahvediyor bizi. Annemin ve arkadaşımında sesleri kısılmıştı, hiç çıkmıyordu anında tedavisini söyleyeyim sana. Yarına açılır sesin.
Bir peçeteye karabiber koy bolca, sonra kapat ve peçetenin üzerine kolonya dök, 5-10 dakika boğazına koy, tamamdır. Yani dün anneme aynısını uyguladım, sesi kısıktı, bugün eski formuna kavuştu.

Denemekte yarar var o halde.Ama yarın denemeliyim bir de gece gece karabiberden hapşurma krizine girmeyim.Bogazlarım mafoldu öksürmekten zaten.
Hala yemek yiyemiyorum bunun için de bir şeyler biliyor musun tatlım?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver