Cevap: Anlatδamda Anlamazδın
Nasıl yazsam bilmiyorum ama içimdekileri dökmek mutluluğumu paylaşmak istiyorum..
Bu yıl erken başladım doğum günüme Zehram saolsun öylede gitti ; bukadar çok süpriz beklemiyordum aslında işyerimdeki arkadaşlarımın muhteşem öğlen yemeği sonrası hazırladıkları süper bi masa denizi izleyerek pastamı kestim , çok yoğun bi gündü mutlu ve sevinçli aradan 1 saat geçti Engin'in yaptığı süpriz , arkadaşlarım yanıma uğradı hiç doğum günümü kutlamadılar şaşırdım:p unuttular sandım iş çıkışı sahilin girişinde beni bi pastanın beklediğini nerden bilirdim ; ordada bi püff yaptım.. Yeterli sanırım derken Karaca'ya çağrıldım yine deniz kenarında bir pasta daha püfledik ; bu arada evden gelen yoğun telefonlar anladımki evdede bi süpriz beni bekliyor baktılar ki gelmiyor Nur babacığım aradı Nur ne zaman gelcen meleğim telefonumu kurmayı unutma bebeğim hadi gel bekliyorum deyince (telefon bahane ) ordan eve geçtim haliyle heryer karanlık apartmana girdiğimde bi süprizde ailem ve akrabalarımdan Efem Yağızım dünyam balım elinde bir pastaaaaa teyzemmmmm teyzemmmmmm püf yap hadi diyince gözyaşlarıma hakim olamadım zaten dedim ya sevinç gözyaşlarına erken başlamıştım meleğim Zehram sayesinde Efe ile birlikte üf yaptık pastamıza ; aslında kısa ve özet geçerek güzel bi günümün burda olmasını istedim detaylara insem sanırım baya yazmam gerekicek.. Herkese çok teşekkülerrr iyiki varsınız..;s3
Hani bide size çok değerlisin ayaklarına yatanlar vardır rollerini güzel oynayanlar size sesleniyorum dostluk arkadaşlık menfaat çıkar ilişkisi olamaması lazım birgün değil hergün yanındaysanız bi insanın ozaman ona değer verdiğinizin kanıtıdır ama oscarlık oyuncuymuşsunuz zamanında tbr ediyorum hepinizi.. |