|
Liaaa Nickli Üyeden Alıntı
|
Öncelikle tebrik ediyorum sizi sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . 1- Forum'a nekadar zaman ayırıyorsun ve neden ? 2- Bir gününüz nasıl geçiyor ? 3- En istikrarlı olduğu konu nedir ? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplamalar için, oldukça sorarım . |
1-) Açıkcası foruma 1 yıl öncesine kadar fazla zaman ayırmıyordum açık konuşmak gerekirse.2007 de arkadaşlarımla beraber girdiğim fakat zaman zaman girmeye çalışmıştım tabi ozamanlar.Öyle paylaşma olgusu yoktu herkes sadece bende olucak başkasında olmayacak deyimleri dolanıyordu.Neden zaman ayırmıyorum sorusuna gelince artık insanlarda araştırma duygusu yok başkası yapsın ben kullanıyım duygusu gelişti sürekli istek sürekli şikayet vs. bendeki paylaşma duygusunuda yok etti.Biraz soğudum açıkcası he içimde paylaşımcı kişiliği öldürdümü hayır ama insan zihniyetini değiştirene kadar bir süre böyle devam edicek sanırım.
2-) Bir günüm herkes gibi evden işe işten eve giden birisiyimdir.Hafta sonu c.tesi,pazar olunca belki Taksime çıkar FENERBAHÇE maçını seyrederim belkide kadıköyede gider karaborsadan felan bilet bulur tiribünün en üçra köşeside olsa o maçı seyrederim.Bazende Beyazıt'tan başlar eminönüne kadar yürürüm.İstanbul'u seven birisiyimdir.Belkide zaman zaman Üsküdar'da bulunan feti paşa korusunda manzarayı seyrederim.Günümse işten eve evden işe giden birisiyim işten zaman buldukca kafam rakamlarla bulanmadıkcada ircd uğraşıyorum.irc de yada forumda eski arkadaşlarla buluşuyoruz yıllanmış ama unutulmamış eski anılarımızı konuşuyoruz.
3-) En istikrarlı olduğum konu yılmamam ama kolay pes eden birisiyimdir. Ama bir okadarda zoru severim çelişkili bir durum olduğunun farkındayım ama ben buyum
Yönetmek , bişeyleri başarmak isterim her zaman , hırslıyımdır.
Soruların için ben teşekür ederim.Asbel kader bişeyler söylemeye çalıştım.Zaman ayırdığın için ben teşekür ederim soruyu severim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]