Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2012, 18:10   #2
Supernova
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 81. Hafta Çok Bilmiş *Supernova*

GuzeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
81.Hafta Çok Bilmiş Forum Üyelerimizden @Supernova

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şahısa yönelik rencide edici, alaycı, küçük düşürücü, konu ile alakası olmayan postlar silinecektir.

Beni kırmadığınız kabul ettiğiniz için Teşk.ler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1. Dünden bu güne İf'de ne gibi değişiklikler sizin ilginizi çekiyor? ve İf hakkında düşüncelerinizi kısaca paylaşırmısınız?
  2. Sevdikleriniz , Özledikleriniz , Korkularınız varmı?(nelerdir?)
  3. Sizi en iyi anlatan resmi bizimle paylaşırmısınız?

Ben teşekkür ederim.@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1-) 2007 'den beridir bir İF kullanıcısıyım fakat uzun süredir internete girememe gibi durumum oldu.O nedenle İF takip edemedim. Ama son zamanlarda sıkca girdiğim online olmaya çalıştığım bir yer haline geldi.Paylaşmak,yardım etmek bana ayrı bir huzur veriyor. İF 'nin el değiştirmesinden sonra oturmuş ve alanında gelişmiş/gelişmeye devam etmiş bir ekip ile yola devam etmiş. Belkide beni buraya bağlayan sebeplerden bazılarıdır.İF değişiklerin yerinde ve zamanında olduğu kanısındayım. mirc.com.tr aldıktan sonra ayrı bir hava kazandı.Düşüncelerime gelince oturmuş ekip ile devam etmeli yada iskelet diye tabir ettiğimiz sistemle kalmalı.Ne diyim ki başka inşallah daha iyi yerlerde görmek nasip olur.

2-) Sevdiklerim tabiki var . Ailem ve aileme katmayı planladığım kız arkadaşım . Özlediğim tek kişi kız arkadaşım oda yurt dışında olduğu için. Ben TÜRKİYE 'De o yurt dışında sık sık gelmeye çalışıyor ama mesafe araya girince özlem dahada katlanıyor.Korkuma gelicek olursak kaybedilmekten ve kaybetmekten korkarım.

3-) Beni anlatan bir resime gelince.Biraz düşünmek gerek... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diyebilirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver