Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mart 2012, 16:13   #1268
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeni üye sanırım, hoş gelmiş.
  2. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Emektar, görmeyi özlediklerimizden.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yabancı.
  4. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Canım, sırdaşım, dostum, yoldaşım, her şeyim ve en önemlisi kardeşim. O hep olacak, iyi ki var.
  5. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Bay'can. Sağolsun çok anlayışlıdır, yokluğumda popüler olmaya çalışıyor ama başaramamış.
  6. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Elticiğim, neşesine bayılıyorum, samimiyetine de inanıyorum.
  7. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Başımın belası tabirinin tek karşılığı, aşık bu kız bana, biliyorum zor bir durum.
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Sayın Serdar Metin, aralarda uğrar, hatırlar, hal hatır sorar.
  9. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Akıl yaşta değil baştadır, atasözümüz pek uyuyor arkadaşıma. Aydınlığı bekliyoruz hep beraber, karanlıktan korkmadan.
  10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yabancı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver