29 Mart 2012, 16:00
|
#1267 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İçten ve samimi, aynı zamanda toprağım.Kan çekiyor.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Mutlu olmak için,sevmek için,bilme, çok düşünme..
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nur'un birtanesi, aynı zamanda seviyeli ve içten.Benim gözümde uzaktan uzağa da olsak sevdiğim bayanlardan.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Beni anlayan, beni anlamaya çalışan ve her ne olursa olsun asla benden kopmayan benim canım uyusum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim benim, içtenliğin o kadar büyük ki, nerdeyse her zaman seni kendimde görüyorum.Üzüntümüz ve dert yandığımız o kadar çok şey var ki.. Mutlu olalım.. Benim için çok özelsin.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İnsanlar birbirlerini hep yanlış anlamaktan kaybeder.Ben artık kayıp etmek istemiyorum.Sadece biraz dinleyelim, belki o zaman anlarız neyin doğru neyin yanlış olduğunu..
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tükendim artık, sen yoktun, hiç olmadın, ben ağladım, sen güldün, nerdeyim?
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İçin dışın gerçekten bir.Seni tanıdığım için o kadar mutluyum ki.İyiki varsın ve her zamanda ol.. Çünkü ben asla seni kaybetmek istemiyorum.
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yenilgileri biz mi yaşıyoruz yoksa bize yaşatıyorlar mı? Hangisi gerçek hangisi yalan.Belki de bütün mesele bu'dur.Takıntımız. iyi ki karşılaşmışız yoldaş..
- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Geç oldu seni tanımam, önceleri seni karşıdan gördüğüm de çok despot görürdüm.Ama tanıyınca hiç de öyle olmadığının farkına vardım ve diğer arkadaşlarıma dediğim iyiki seni sende tanımışım.Çok güzel yüreğin var, hiç soldurma bunu..
|
| |