26 Mart 2012, 17:08
|
#1258 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Çok eskiden tanıyor olmalı beni. Ama ben çıkaramadım ! :p
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Ah azizim , beni güldürmeyi çok iyi biliyorsun. Seviliyorsun.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Ukala , tarafımca sevilen.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Nick hoş , ama tanımak nasip olmadı.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Diğer forumlarda karşılaşmıştık. Hemşerim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Paylasımlarını begendigim arkadasımız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Tanıyamadım ki.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Herkes tarafından sevilmeyi bilen , mütevazi arkadasımız.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Kardeşim , herşeyim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] = Aynı şarkıyı seviyoruz. Zevklerimiz aynı! Şarkı'daşım , arkadaşım :p |
| |