Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Değer verdiğim iyiki tanımışım dediğim bir cadi..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumdan tanırım efendi bir kişiliğe sahip..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bazı şeyler farkındayım yolunda gitmiyor herşeyin hayırlısı be kardeşim. İyi insandır severim..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kendi halinde sessiz sakin.. Nick güzel.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumun nadide insanlarından eğlenceli, sevecen, saygılı bir kardeşimdir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ooo Nur çok hamarattır 10 parmak 10 marifet.. Sohbeti ve efendiliği ile forumca sevilir.
__________________ Bir Deniz Kıyısında Otur Gemiler Sensiz Gitsin Bırak.. |