@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]; Ürkek adımlarla nirvanaya gitme umuduyla yola koyulan,yolda yedi başlı ejderha ile karşılaşıp feryadın ortasında , çığlık çığlığa yardım bekleyen!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Cümlelerime girip,ayaklandırmak mı istiyorsun kelimelerimi?
Bakır kazanlarda kaynatıp ruhuma meneviş veren yaşlı büyücü seni !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Düşüncelerini tasmalardan çıkar
siyah bulutlar yalasın saçlarını
illede yeşile çalmasın şakakların
damarlarını zorlayan kan
simsiyah bak !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; için afrika bakışların sibirya !
mevsim köşeleri yapıyorsun kendine
paytak penguenler dururken
kutup ayılarını seviyorsun!
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ;Her gece hislerini bir bukalemunun kuyruğuna bağlıyorsun
zaman önünde oturup izlediğin bir ırmak değildir
atlamak gerek diyorsun
korkuyorsun !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; topallayan bir sokak kedisi
çabuk ol
mart geçmek üzere !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ ; Toprak tarafından yazılmış bir ormandasın
ağaçlardan oyulmuş kuklaları bırak
toprağın omurgasını ters çevir
bir de öyle bak !
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bülbülü sınamak istiyorum
yorgun mimiklerimle
dudağımı
duttan kaptığım gürlek alkole
bulayıp
naralar atıyorum
kusursuz sabahlara
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; ormanlar gördüm
ağaçlar gördüm
dallarında adamlar asılı
ip ince fidanlar
ipin ipin kan sızıyor dudaklarından
baykuşlar
baykuşlar gecenin koyu katmerli
al basması karanlığına karşı
nasılda gülüyorlar..
nasılda gülüyorlardı..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; Bu geceki sarhoşluk senin için olsun !
Lux Aeterna - Clint Mansell