Ahmet Türk'ün doktor raporu
Batman'daki izinsiz Nevruz kutlamaları sırasında saldırıya uğrayan Ahmet Türk'ün doktor raporu açıklandı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Batman'daki izinsiz nevruz kutlamaları sırasında saldırıya uğrayan Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk'e doktorların verdiği raporda, 'Toplumsal olay zamanında gaza maruz kalma ve darp edilme ile mevcut sol gözün altında homojen kızarıklık ve şişlik mevcuttur' denildi.
Batman'da Valiliğin izin vermemesine rağmen BDP'lilerin geçen salı günü düzenlediği nevruz kutlamalarında olaylar çıktı. Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, bulunduğu parti otobüsüne gaz atılması üzerine araçtan indikten sonra bir polis memurunun yumruklu saldırısına uğradığını açıkladı. Batman'da özel bir hastanede bir süre tedavi gören Türk'e doktorların rapor düzenlediği ortaya çıktı.
Türk'e verilen 'Genel Adli Muayene' raporunda, 'Toplumsal olay zamanında gaza maruz kalma ve darp edilme ile mevcut sol gözün altında homojen kızarıklık ve şişlik mevcuttur' ifadesine yer verildi
__________________ Küçükken bir yerim ağrıdığında - Öpeyim de geçsin. derdin. Yüreğim ağrıyor ANNE. Öpte geçsin. |