Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2012, 22:33   #1249
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bendeki arkadaşlarım..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım arkadaşım benim, saygılı ve canayakın bir hanfendidir.Sevgi kelebeğidir aynı zamanda.İnsana pozitif enerji verir.Dost arıyorsanız kesinlikle sizi yarı yolda bırakmayacak kadar baglanır.. Kesinlikle yakından tanımaya gayret ediniz. : )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uyusum benim, seni bu aralar yalnız bıraktığımın farkındayım.Ama bazen insan kendi kabuğuna çekilmek ister.Biraz zaman..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim,dostum benim, bugün o güzel sesini yeniden duydum ya inanılmaz pozitif oldum, bazen diyorum acaba kaybolan parçam sen de mi gizli diye..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ankaralı,pozitif,sıcacık hatun.Çizgini begeniyorum.Hiç bozma hep böyle güler yüzlü ol..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Canım arkadaşım, beni gülümsetmeyi becerebilen nadir bayanlardan, seviyeni hiç bozmadın.O kadar iyisin ki,hep böyle kal canım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: İnsanın senin gibi bir dostu mutlaka olmalı, o kadar temiz ki yüreğin saatlerce hatta günlerce,aylarca hiç bıkmadan seninle konuşabilirim.İyi ki varsın..
(ihmal ediyorum bu aralar farkındayım ama lütfen biraz zaman.)

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Saygılı ve yardımsever abimiz, görevinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz; insanları hayran bırakıyorsunuz.Nazar değmesin : )
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sırdaşım , temiz yürekli meleğim.1 günlüksün daha ah ah bebek kokuyorsun hala : ) şaka bir yana da çizgini şuana kadar hiç bozmadın.Sana hayranım meleğim...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tek yol devrim diyesim geliyor seni görünce bağıra çağıra.
Temiz yürekli kardeşim benim.O temiz yüreğini kimseye kirlettirme..
Hep en iyisi sen ol.Beladan da uzak dur.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Pek tanımıyorum sizi efendim.Sadece bir ara mod olduğunuzu biliyorum.Ama siz de iyisinizdir muhakkak.Çizginizi hiçbir zaman bozmayınız..

Neden profilimde yoksunuz?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver