Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Mart 2012, 11:27   #14
AngeLus
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Anlatδamda Anlamazδın

Ne varsa Aşk adına nedensiz bi zamandan sonra neden anlamsızlıkla dolu olur aşk neden sonunu bilmediğimiz bir oyun halini alır neden aşk bir sonsuzluk gibi görülüpte gidilir gidilir, sonunda bişey bulamayınca boş olur... Sevdiğim zamanların kahramanıyım ben. Mutsuz bir mutlulukla kendimi boşluğa bıraktığım bir Aşk var karşımda.. Kalsam düşerim sonum olur gitsem hiç başlamamış bir hayal olurum.. Aşkın anlamı karmaşaydı bildiğim için mi karışığım yoksa yaşadığım için mi bukadar dağınığım. Hiç bi zaman bilemediğim hangi sonların başındayım şimdi.. Söylemek isteyipte söyleyemediğim yapmak isteyipte yapamadığım şeyler için mi bu kadar yargılanıyodum.. Hiç yalan olmadım ki doğruluğum bilinsin, ben hiç bi zaman açamadım ki kendimi kapalı durayım.. Sancılı Aşklar vardı beynimde sonsuz bi boşluk yaratmışım kendime görmeden bilmeden sonunun ne olacağını hiç düşünmeden.. Düşündüğüm tek şey doğruya giden iyi yol yaratmak ve bunların içinden kendimi çıkarmaya çalışmak olmuştu bunlarla savaşırken kendimi bu kadar soyutlamışım herşeyden. Neler hissedildiğini düşünemeden hangi yanlışların ortasındayım şimdi.. Ne yapmalıyım yine aynı nedenlere düşme korkuları var içimde, neden yaşıyorum demekten neden üzüldüm demekten, neden hayatım bukadar dağınık demekten, ben bu nedenlerden bıktım demekten nedensiz nedenlere düşmekten... Her ayrı hayat başka bir yoldur kesişen. Tek yön ayrı başlayıp aynı biten sonlar olur.. Gecelerin aydınlığı yok düşüncelerimde.. Yok bu yüreğin içinde başka bir ben.. Sevmelerin yükü ağır olur ne beklersen başka bişey bulursun ne istersen başka bir şey yaşarsın... Bi şekilde konuşsam anlatabilsem anlasan.. Ama yeterki konuşsam.. Fakat biliyorum ki ben bile kendimi anlamazken anlaşılmayı beklemek çok zor.. Anlatılması çok zor bi duygu yaşadıklarım. Ve her cümle, olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi... Acılar hep yaşanır ama hiç özlenmez özlemiyorum acılarımı. istemiyorum birinin bitip yenisinin başlamasını. Ne kadar yaşarsam yaşıyım, Aşkın kadardır ömrüm... Hadi şimdi al beni koy ruhun derinliklerine kalbinin içine, aklının her bi köşesine görmek iste ne varsa Aşk adına...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet