Cevap: Mutlu yıllar meleğim *Simge*
Meleğim Senin değerin bende çok özel, beraber çok gülüp, eğlendik. İnşallah daha da çok güleriz.
Ömrün huzurlu günlerle geçsin. Mutluluğunu her zaman bizlerle paylaşırsın. Üzüntünüde bizlerle atarsın.
Senin gibi bir dostu bana tanıştıran Allah'ıma şükrediyorum. İyiki tanımışım.
Mutluluğun mutluluğumuz olsun. Yüzünden gülücekler hiç eksik olmasın. İyi ki doğmuşsun.
Huzurlu günler gör tatlım. Öpüyorum seni meleğim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şaka yapmadan geçemiyeceğim pembişle nereye gideceksiniz? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bizde gelelim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'la yanlız kalmayın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Ayrıca o pastandan banada ayırıcaksın değilmi?
Hediye bile yollamış. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İşte buna güldüm. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bak unutmuyor hiç birşeyi.
Çok Çok uzun yazmak isterdim ama telefondan girdiğim için ancak bu kadar oluyor. |