Tamam bebişlerr;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu konuda kendime güveniyorum çok çeşidim vardır sadece bere değil ;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. arama yaparsan çok ekledim:p
Slipcan herzamanki halin senin ;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bebeğimsin, senin beren bu seneye ,inşallah biticek:p yaz geldi çok yogundum bu sene sana süprizim olucaktı ama
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. neyse seneye takarsın balım..
|
Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Rengi çok hoşuma gitti, modelde güzel. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] satışlardan ben sorumluyum, 50 kağıda bırakırız sana o da güzel hatrın için. Maliyeti çok biraz bunların ama inan hiçbir şekilde sünme, esneme, efenime söyleyeyim ilmek atlama, ipin çıkması, sökülmesi gibi durumlar olmaz. Taktığın andan itibaren hiçbir soğuk senin kafanı üşütemez, bizzat -20 derece olan Ankara soğuğunda denedim ve test ettim. Memnun kalırsanız promosyon amaçlı atkı da örebiliriz. Yani @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] örecek ben satacağım. İyiymiş bu, çok satarız çooook. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Cansu'cum siparişleri al;
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.