@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: mIRC.Com.TR'de helpsop arkadaşım.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tanımıyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Songül'ü severim, iyi ve temiz yürekli..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Aylardır kırgın olduğum biri, beklemediğim tavırlar sergiledi ve kendini yolunu seçti. Allah yolunu açık etsin.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Tam bir cadı, yeğenini de kendisine benzetti.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ara da bir sohbetimiz amacını aşsa da, seviyorum kardeşimi.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Daha önce sohbetimiz olmadı ama eski kullanıcılardan.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Az da olsa böyle bir insan tanıdım, bu açıdan mutluyum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: mIRCTR.Org'da tanıştık. Samimi, sevecen bir kardeşim.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Fazla tanımıyorum. Hemşerim olduğunu biliyorum sadece.