Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2012, 22:52   #87
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: RESMI IF Bulusmasi Hk.

Tabiki de buluşma ayarlanması lazım keşke bu site sadece tek bir şehirde oluşmuş olsaydı en azından bu kadar ayrım yapılmazdı.Çünkü kiminin sınavı var kiminin işi var kiminin maddi durumu iyi olmayabilir, kimi izin alamıyordur ama gelmek istiyordur.Ne kadar garip bir durum.Bence her şehirde düzenlenmeli sonra geniş çaplı bir buluşma ayarlanmalı yaz mevsiminde.
En azından guruplar halinde kendilerini tanır insanlar sudan çıkmış balığa dönmezler diye düşünmekteyim.
Ve bu toplu görüşme şehirleri her zaman da aynı mekanda olmamalı bence zaten her şehirde fazladan aktif üyelerimiz mevcut, katılım olması için öyle ayarlansa daha güzel olur..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım gelirim gelmesine de eylüle kadar sanırım kafamı uzatamıycam dışarıya.Ağustosta bile adli tatil olcak ben tatile gidemiycem mecbur oturup ders çalışcam ah ah kader mi desek bilemedim.Bana buluşmayı seneye yapın siz en iyisi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver