Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mart 2012, 22:23   #84
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: RESMI IF Bulusmasi Hk.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu öncülüğünden dolayı tebrik ediyorum seni. Hemen ayarlanamaz tabii ki, uygun olan olmayan olur. Ama şöyle yaz aylarında hele ki İzmir'de olursa, pek mutlu olurum. Boş ev olacak yazın orada, olmadı bana gelirsiniz eheh.
Yemekler benden olmaz tabii ki sonra İF olarak bayan üye sayısında ciddi azalma olur, gönlünüzden koptuğu kadar yaparsınız bir şeyler. Sevgi yumağı oluşturalım, gerçekleştirebilirsek.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ha tabii bir de bu buluşmamız çok ertelenirse, seneye 5 ay İzmir'de olma ihtimalim var ahah, öyle daha iyi olur. :p
Bu arada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sevgilileriyle gelecekse hiç gelmesinler!
Sınavları olan bayanlar var tabii onları da bekleyebiliriz. Biz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile burdan biner geliriz, bizi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karşılaşın.
Direk planı yapıyorum yalnız, uzun uzun konuşuruz yine.
Öptüm hatun kısmı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver