Cevap: MaSaL
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Havasız bir yerde nefes almaya çalışmak gibi ellerimden kayıp gitmen. Çırpınıp çabalayıp yine de sonucun aynı olması o denli zor. Yağmurda ıslanmak sinir bozucu aslında seninle olduğunda değil. Hatta şemsiyemi alabilirsin sen ıslanma hasta olursun. Ben ıslansam da olur. Nasıl olsa sen sahip olduğum herşeysin. Biraz görsen bunu. Biraz hissetsen gözyaşlarımı silmen gerekirken onları akıtan insan olduğun için ne kadar canımın acıdığını. Elimi bir kere hiçbir şeyi umursamadan tutmayı denesen belki midendeki o kelebekleri uçurabilirim. Sadece istesen. Beni. Benim seni istediğim gibi.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |